Algemene informatie

Woonzorgcentrum De Diessenplas ligt middenin Holten op de Sallandse Heuvelrug in de wijk \"De Haar\" midden in Holten. Op loopafstand liggen centrale voorzieningen, zoals winkels en een huisartsenpost. De bosrijke omgeving van Holten nodigt uit voor een wandeling voor iedereen die nog mobiel genoeg is. Met een bushalte voor de deur is De Diessenplas goed te bereiken met het openbaar vervoer.

We hebben 51 verzorgingsplaatsen en een verpleegunit met 19 plaatsen. Op de begane grond zijn alle algemene ruimtes, zoals een recreatiezaal, het restaurant, een ruimte voor fysiotherapie, een huiskamer voor dagopvang, de receptie en een winkel.

Binnen De Diessenplas heerst een ongedwongen sfeer. Mensen maken het verschil in dit vriendelijke huis.

Al onze locaties bieden een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma. Iedereen die daar zin in heeft kan daaraan meedoen. De activiteiten variëren van een gezellig potje kaarten tot aan het bijwonen van concerten of theatervoorstellingen. Zie voor meer informatie onze website www.carinova.nl.

Contactinformatie

Woonzorgcentrum 0548-36 25 05Vrijheidslaan 17451DG Holten www.carinova.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Postadres
Postbus 6787400AR Deventer

Hulpaanbod

Ergotherapie

De ergotherapeut onderzoekt wat u wel of niet kunt en zoekt naar de oorzaak van uw problemen. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan gemaakt, waarbij ook verzorgers of huisgenoten betrokken kunnen worden.

Fysiotherapie

Individuele behandeling fysiotherapie fysiotherapeutisch consult: bewegingsonderzoek speciaal geschikt voor ouderen met daaruit voortkomend een advies op maat. Groepsbehandeling: valpreventietraining, fitness voor ouderen, groepsbewegingsactiviteit na CVA Advies, bijv. gebruik van (loop)hulpmiddelen, omgaan met problemen in dagelijks bewegen

Logopedie

Na de aanmelding zal met u samen gezocht worden naar een geschikte dag en tijd. Tijdens de eerste zitting vindt een intake plaats en zal gestart worden met een onderzoek. Een behandelplan zal voor u worden opgesteld en met u besproken worden. Een behandeling duurt 30 minuten. Voor de afasietherapie is dit 60 minuten.

Verzorging en verpleging thuis

De verpleging/verzorging wordt bepaald door de indicatie. De eerst verantwoordelijke verzorging maakt een afspraak met u welke zorg precies gegeven zal worden. Die afspraken worden vastgelegd in uw zorgleefplan.

Seniorenwoning

Neem contact op met Carinova.

Dagverzorging

Zelfredzaamheid ondersteunen

Psychogeriatrische verpleeghuiszorg

Diessenplas biedt psychogeriatrische verpleeghuiszorg voor 19 clienten. Doel is het leven aangenaam en zo mogelijk prettig te houden. In andere woorden: kwaliteit van leven. Dit wil De Leiboom bereiken door de cliënten een omgeving aan te bieden waar ze zich zo prettig mogelijk voelen. We kunnen...

Zorghotel

Het zorghotel biedt professionele 24-uurszorg in een comfortabele éénpersoonskamer. Naast de 24-uurs basiszorg kunt u een beroep doen op professionele behandelaars van onze organisatie. U komt in aanmerking voor opname in het zorghotel als u: 1) na een ziekenhuis- of verpleeghuisopname nog...

Zorgabonnement/alarmservice

Als u nog zelfstandig woont in de directe omgeving van een woonzorglocatie of in een aanleunwoning, dan kunt u gebruik maken van het Carinova Zorgpakket. Met het Zorgpakket heeft u thuis de garantie op goede zorg: een veilig gevoel! Met het Carinova Zorgpakket heeft u onder meer recht op: -...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod