Algemene informatie

Stichting Specifiek Jongerenwerk, Pand 11 is een stichting gevestigd in de gemeente Rijssen-Holten. In tegenstelling tot het algemeen jongerenwerk, dat zich richt op een aanbod voor alle jongeren, richt het specifiek jongerenwerk zich in het bijzonder op de jongeren die door hun gedrag of proble­matiek als "maatschappelijk kwetsbare" jongeren kunnen worden aangemerkt. Het specifiek jongerenwerk is in staat om deze jongeren te be­geleiden en samen met hen deze problemen inzichtelijk te krijgen, oplossingen te zoeken en interventies toe te passen.

Stichting Specifiek Jongerenwerk is een organisatie die ontwikkelingen in het veld tijdig signaleert. In samenspraak met verantwoordelijke partijen en jongeren willen wij (door de inzet van mensen met de juiste competenties) ondersteuning bieden om een deskundig jeugdbeleid te ontwikkelen.

Onze opdrachtgevers mogen verder rekenen op transparante ondersteuning bij de uitvoering van beleid op maat. Jongerenwerkers en jongeren moeten elkaar "verstaan" om tot goede resultaten te komen.

Contactinformatie

 0548-51 31 45 06-30 26 41 64De Giezen 127461BB Rijssen www.pand11rijssen.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Jeugd- en jongerenwerk

Pand 11 is als stichting voor specifiek jongerenwerk toegerust op de "maatschappelijk kwetsbare" jongeren binnen de gemeente Rijssen-Holten. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst.  Jongeren kunnen binnen komen op de vrije inloopmomenten voor een activiteit, kop koffie / thee, of (op...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Jeugd en jongerenwerk Jeugdsoos, jongerencentrum
Vergelijk hulpaanbod